Таг: неправилно

Инспекциски надзор откри несоодветно постапување со медицински отпад на хирушките клиники

Државниот инспектор за животна средина по пријава на службата за општи и заеднички работи на Клиничкиот центар, Мајка...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com