Таг: нервен гас

Полубратот на севернокорејскиот лидер убиен со нервен гас за масовно уништување

Прелиминарните резултати на  токсиколошките анализи покажуваат дека   Ким Џон Нам е убиен со нервен гас за масовно уништување, кој е забранет за употреба...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com