Таг: несовесни граѓани

За 24 часа откако беше исчистен паркингот кај ,,Трготекстил“ жителите направија...

,,Почитувани граѓани, сликите кои ги гледате се направени по нецели 24 часа по чистење на едниот дел од паркиралиштето ,,Трготекстил”. Не постојат служби во светот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com