Таг: нетранспарентност

ФДМ: Владата го избра Ташковиќ нетранспарентно и именуваше несоодветен кадар на...

Форумот за демократска Македонија, заедница на иселеници од Република Македонија, го изразува своето незадоволство од низата нетранспарентни кадровски решенија на Владата на Република Македонија,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com