Таг: нехигиена

Туршијата во шахта, јакната во канализација, ѓубрето насекаде

Во Македонија никој не може толку да иссчисти, колку што несовесните жители може да извалкаат. Така може накусо да...

Жители на Аеродром крајно револтирани од ужасната состојба со хигиената

Денешна, но и секојдневна слика во Општина Аеродром. Запуштени тревници. Искосени, па така оставено....

Инспекторатот ги казни препродавачите на зеленчук за нехигиена и создавање диви...

Во текот на денешниот ден Инспекторатот на Град Скопје спроведе акција на ул. ,,Перо Наков“ на територија на општина Гази Баба и...

Не ги дислоцираат станарите на диви живеалишта, туку ги опоменуваат за...

Никој не презема ништо за да ги отстрани дивите живеалишта , создадени во изминатиот период на јавни површини и во центарот на Скопје. Такво е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com