Таг: не биди ѓубре

Ирена Ристиќ: Верувам дека многумина видоа дека не е лесно и...

,,Вера. Ѓубре. Надеж. Ѓубре. Љубов. Ѓубре. И пак... Прво, се надевам дека денес не не' пцуевте многу...

Заев: Сите сме должни да дадеме придонес за чиста и здрава...

Вработените во јавната администрација и службениците во Град Скопје, денеска ја спроведоа акцијата „Администрацијата чисти со граѓанската организација ,,Не биди ѓубре“.

Во сабота ден за чистење за администрацијата со ,,Не биди ѓубре“

Владата на Република Северна Македонија  на својата 167 седница донесе одлука 14 декември, сабота, да биде работен ден за вработените во државните...

Членови на нуркачкиот клуб ,,Акватек“ од Охрид извадија 50 автомобилски гуми...

50 автомобилски гуми фрлени во Варадр кои се наоѓаа под мостот ,,Гоце Делчев“ денеска беа извадени од членовите на нуркачкиот клуб од...

Волонтери го исчистија паркингот околу хотелот ВИП и собраа огромно количество...

Повторно волонтери во борба со несовеосните жители на Македонија и неажурните институции. Од утрината се чистеше паркингот карши Сајмиште...

Вреќите со собраното ѓубре ги оставија пред канцеларијата на поранешниот...

Паракомуналната, неформална, непрофитна и граѓанска организација ,,Не биди ѓубре“, направи уште еден подвиг за почит и историја. Исчистија само мал дел околу...

Им го собраа ѓубрето околу ПИОМ и им го оставија пред...

Ова се прозорците од задната страна на Фондот за пензиско осигурување на кои вработените пушат, пијат кафе и потоа догорчињата и пластичните...

И јас сум Ирена Ристиќ

Колку треба да си невоспитан и дрзок идиот да плукаш на плочник и тоа во момент кога поминуваш покрај некого?! Ги гледам,...

Активистите од ,,Не биди ѓубре“ собраа 150 вреќи смет околу студентски...

Студентскиот дом ,,Гоце Делчев“, поточно неговата околина, со децении никој не ја чистел . Активистите на граѓанското здружение ,,Не биди Ѓубре“, собраа 150 црни вреќеи...

,,Не биди ѓубре“ го исчистија ѓубрето на паркингот кај Влада на...

Граѓанската иницијатива ,,Не биди ѓубре“, формирана од Ирена Ристиќ, денеска чистеше околу Влада на РМ. Еве како изгледаше паркингот каде паркираат ,,господата од Владата“, како...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com