Таг: не гледа

Али Ахмети нема идеја за излез од политичката криза

Секоја нова изјава на лидерот на ДУИ Али Ахмети е полоша и побезнадежна од претходната. Очигледно дека Ахмети не знае како или пак не...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com