Таг: не признаваат

Подмитувачите осудени, подмитените не признаваат дека зеле мито

Никој од подмитените македонски политичари не признаваат дека зеле мито од директорите на ,,Маѓар Телеком“ иако тие признаа, се спогодија и судот во Њујорк...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com