Таг: николпвски

Николовски: Етничките Македонци не го прифаќаат Договорот со Грција

,,Денеска сме во посета на општина Кисела Вода, во населба Драчево, село Драчево и Писојница. Тука сме на средби со граѓаните да продискутираме околу...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com