Таг: никшиќ

Награди за претставата ,,Љубовни пози на историјата“од Горан Стефановски на меѓународен...

Претставата „Figurae Veneris Historiae - Љубовни пози на историјата“ од Горан Стефановски во режија на Наташа Поплавска, на  15. Меѓународен Фестивал на актерот, што...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com