Таг: нова депонија

Неколку часа откако беше расчистена, никна нова депонија кај гробиштата...

На иницијатива на Ирена Ристиќ и ,,Не биди ѓубре“, утрината со багер беше расчистена дивата депонија кај православните гробишта во Тетово.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com