Таг: нова зграда

Министерката Апостолска не понуди аргументи за одлуката за изградба на нова...

Министерката која го подготви извештајот со нејзин предлог за Државен архив да се гради нова зграда, а старата наменска да ја отстапат на Обвинителство...

Пуштена во употреба новата зграда на Кривичен суд во Скопје

Новата зграда на Кривичен суд располага со 25 нови судници, преку 100 канцеларии, подземна гража и современ систем за надзор и компјутерска техника. Од...

Апостолска ќе предложи изградба на нова зграда за Државен архив

Министерката без ресор во Влада на РМ, задолжена за странски инвестиции и за информација за состојбата со Државен архив, Зорица Апостолска, на првата наредна...

Отворена новата опера во Хамбург вредна 798 милиони евра!

  Новата зграда на операта во Хамбург едноставно може да се нарече-величествена! Официјално наречена Филхармонија на Елба, новата оперска зграда чини неверојатни 798 милиони евра! На свечениот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com