Таг: нова снимка

Ова е најстрашната снимка која покажува во каков огнен обрач биле...

Инаку, човекот што ја направил снимката, имал неверојатна среќа, бидејќи, како што пишуваат грчите медиуми, огнената стихија поминала буквално над него. Тој нашол засолниште во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com