Таг: новинарите не се вреќи за боксување

Новинарите не се вреќи за боксирање

Многу го критикувам македонското новинарство. Не ретко критикувам медиуми и новинари. Ама до последно ќе ја бранам мојата професија, посебно од неосновани,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com