Таг: новинарство

Новинарството на колена-новинарите на улица(видео)

Затворањето на медиуми, новинари, притисоците врз нивната работа, уцените врз нивната егзистенција, наметнатата државна цензура и мешањето на партијата во уредувачката политика на медиумите,...

Гуњовци во новинарството

  Кога човек има повеќе професионално искуство повеќе отколку  години државата во која што живее, тогаш си дава право да ја кара, критикува, тегне за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com