Таг: нови

Без зборови…(фото вест)

Скопје, 10.10.2019 Фото: Никола Спасов

Два нови наслова од прашките ракописи на Ристо Лазаров

,,Везилка 2011” објави два нови наслова во едицијата ,,Прашки ракописи” чиј автор е Ристо Лазаров. Првиот, насловен ,,Процесот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com