Таг: нов протокол

Со новиот протокол за Ковид 19 нема да има контролни тестирања...

Комисијата за заразни болести усвои нов протокол за ослободување од изолација на пациенти дијагностицирани со ковид-19 вирусот, при што повеќе нема да...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com