Таг: ногодишно обраќање

Новогодишно обраќање на премиерот Зоран Заев(видео)

Годината што заминува ќе ја паметиме по најголемиот успех на граѓаните на оваа земја. Слободоумните граѓани ослободија заробена држава. Се соочивме со предизвиците и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com