Таг: обесена верверичка

Обесил верверичка на дрво во Соње затоа што му ги јадела...

,,Ве молиме престанете да се однесувате како примитивци во 2020 година! Сме се родиле со памет и срце за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com