Таг: објава

Ќе се објават имињата на 450 лица кои одбиваат да примат...

Министерот за здравство најави дека најдоцна до утре јавно ќе бидат објавени имињата на оние што одбиваат да ги примат решенијата за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com