Таг: објект

Општина Центар урна бесправно изграден објект на ,,Мекиците од стража” на...

Општина Центар отстрани дел од бесправно изграден објект на улица Македонија Овластениот градежен инспектор на општина Центар, постапувајќи по службена должност излезе на лице место...

Апостолска: Најважно е да се заштити архивското национално богатство

Зорица Апостолска, министерка без ресор задолжена за странски инвестиции, како координатор за утврдување на состојбата со Државниот архив, уверува дека изнаоѓањето трајно решение за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com