Таг: овој народ ниту се води

Овој народ ниту се води, ниту се тера

Пишува: Емилија Лазаревска Се покажавме како најнеизживеан народ, без чувство за лична одговорност, без свест...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com