Таг: однесување

Над 200 доктори и медицински персонал загрозија цел Клинички центар во...

Најмалку 200 доктори, медицински сестри и друг персонал, излегоа по ходниците и пред Клиничкиот центар во Подгорица за да го испратат на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com