Таг: од нашиот сокак

Минхаузен од нашиот сокак

Лажеш како Минхаузен-е синоним за некој што патолошки лаже. Баронот Минхаузен не е измислена личност, тој навистина постоел. Како германски барон со неполни 20...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com