Таг: оздравени

2.009 оздравени и 190 нови случаи на Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 1530 тестирања, а регистрирани се 190 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 71-Куманово 19-Тетово 6-Прилеп 12-Гостивар 3-Штип...

Денеска регистрирани 2.116 оздравени од Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 2176 тестирања, а регистрирани се 361 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 164-Куманово 17-Тетово 12-Прилеп 15-Гостивар 16-Штип...

622 нови случаи, 1.689 оздравени и 12 починати од Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 2452 тестирања, а регистрирани се 622 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 300-Куманово 29-Дебар 10-Штип 18-Прилеп 23-Тетово...

Починаа уште 18 лица од Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 1387 тестирања, а регистрирани се 357 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 132-Куманово 15-Дебар 4-Штип 11-Прилеп 17-Тетово...

По подолго време помалку од 20 починати од Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 2805 тестирања, а регистрирани се 982 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 456-Куманово...

1.039 нови случаи на Ковид 19, 998 оздравени и 15 починати

Во последните 24 часа се направени 3143 тестирања, а регистрирани се 1039 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 546-Куманово...

2.930 тестирани 977 заразени, 31 починати и 843 оздравени пациенти од...

Во последните 24 часа се направени 2930 тестирања, а регистрирани се 977 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 503-Куманово...

Ковид позитивните што се лечат во домашни услови ќе се сметаат...

Од денеска e во функција новиот алгоритам за оздравување на пациенти заболени со КОВИД-19. Новиот алгоритам се однесува на пациентите на домашно...

1885 тестирања позитивни 141 случај, оздравени 161 пациент

Во последните 24 часа се направени 1885 тестирања, а регистрирани се 141 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 39-Куманово...

Денеска се регистрирани 534 оздравени пациенти од Ковид 19

Во последните 24 часа се направени 1377 тестирања, а регистрирани се 139 нови случаи на ковид-19 во: - Скопје...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com