Таг: окован

Видео приказна за Балканот и ледената прекривка

Целиот Балкански полуостров е окован со ледена прекривка. Замрзнати се реките и езерата во Србија и во Македонија, змрзнува морето во Далмација. Дубровник и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com