Таг: онлајн митинг

На првиот онлајн митинг, Вучиќ мавташе кон мониторите од кои луѓе...

Застанат на средина од големо студио или сала, опкружен со монитори на кои беа вклучени симпатизери на неговата Српска напредна странка. Лидерот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com