Таг: опасност

Д-р Беќаровски: Пред нашите очи се борат за воздух, згаснуваат животи,...

Медицинските работници, доктори, медицински сестри, постојано укажуваат на тешкиот исход од Ковид 19 кај голем број лица. Молат, барааат да се почитуваат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com