Таг: опоменадиви живеалишта

Не ги дислоцираат станарите на диви живеалишта, туку ги опоменуваат за...

Никој не презема ништо за да ги отстрани дивите живеалишта , создадени во изминатиот период на јавни површини и во центарот на Скопје. Такво е...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com