Таг: оправдано отсутен

Груевски е оправдано отсутен од судење, бидејќи ја напушти Македонија да...

  “Груевски е оправдано отсутен, не може да дојде на ова рочиште, бидејќи ја напуштил Македонија за да бара азил. Не може да ја напушти...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com