Таг: општина крива паланка

Мицевски: На јавна површина за која е надлежна Општина Крива Паланка...

Градоначалникот на Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, одговори на прозивките за отстранување на Сонцето од Кутлеш, поставена на плочникот пред општина Крива Паланка,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com