Таг: организиран криминал

Македонското знаме на под, Обвинителство го освојува стариот Државен архив

Деновиве и на многу степени под нулата се изведуваат градежни работи во старата зграда,   неодаммнешен дом на Државен архив на Македонија. Јавното обвинителството за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com