Таг: основно

Бурни реакции по предлогот за спојување на историјата за основно со...

По објавата на министерката за образование, Мила Царовска, дека се планира целосно нова наставна програма за основното образование, што значи интегрирање на...

Се подготвува целосна и суштинска промена на наставните и дидактичките материјали...

Министерството за образование и наука формираше работна група којашто развива концепт за целосна и суштинска промена на наставните и дидактичките материјали за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com