Таг: осоговски планини

Дел од Осоговски планини се прогласени за заштитено подрачје, ќе се...

Владата на оваа седница донесе Одлука за прогласување на дел од Осоговските Планини за заштитено подрачје во категорија V - заштитен предел,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com