Таг: оставен

Коњот со скршен врат и ‘рбет подигнат со дигалка, но не...

Вознемирувачки, нечовечки, сурово, тажно, болно. Вака може да се опише состојбата на напуштен коњ и оставен во неверојатно лоша здравствена состојба во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com