Таг: откажување послушност

Врховните судии му откажале послушност на Јово Вангеловски

Врховните судии не ги прифатиле двата предлога на претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски ставени на маса на денешното продолжение на општата седница на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com