Таг: отрови

Судир меѓу љубителите на животни и другите кои ги заловуваат кучињата...

Во Скопје се води ,,војна“ на социјалните мрежи и на улиците, меѓу здруженијата и љубители на кучиња,од една страна, и шинтерските служби и револтирани...

Во светот ги спасуваат, кај нас ги трујат, убиваат, мачат и...

Секојдневно сме сведоци дека низ светот луѓето може да направат надчовечки напори да спасат куче, маче,птица. Еве како тоа изгледа во нормален свет, со...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com