Таг: отфрлена ревизија

Меѓународниот суд во Хаг го отфрли барањето за ревизија на пресудата...

Членот на претседателството на Б и Х Бакир Изетбеговиќ искажа големо разочарување од одлуката на Меѓународниот суд во Хаг да го отфрли неговото барање...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com