Таг: официјален во ЕУ

Димитров: Во Брисел усвоена преговарачката рамка, македонскиот јазик станува официјален јазик...

,,Денес имаме еден важен исчекор што треба да го одбележиме – Европската комисија го усвои предлогот на Преговарачката рамка и од денес...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com