Таг: оштета

Бугарија треба да плати 33.220 евра казна заради забрана на регистрација...

Европскиот суд за човекови права по повеќе години судски процеси, пресуди во корист на ОМО ,,Илинден“ и ѝ нареди на Бугарија да плати 33.220...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com