Таг: пабови

Како изгледаше Лондон по отворањето на пабовите?

По тримесечно затворање поради епидемијата на ковид 19, пред неколку дена со одлука на Владата на Велика Британија, пабовите почнаа со работа.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com