Таг: парк за миленичиња

Нов парк за миленичиња во општина Центар

На Светскиот ден на љубов кон миленикот, општина Центар започна со изградба на парк за миленичиња . Паркот е сместен во рамките на "Паркот на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com