Таг: пародија

Дојранлиев со пародија на одлуката на судот условно да ги казни...

Aleksandar Dojranliev Условна казна...според адвокатите тоа биле примерни граѓани кои се каат

Урнебесна комедија-пародија на однесувањето и политиката на Александар Вучиќ(видео)

Во театрите во Србија се игра урнебесната комедија ,,Денеска ни е прекрасно дно' на најпопуларниот Индексовец Миќко Љубичиќ. Во оваа претстава Љубичиќ игра седум ликови,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com