Таг: патент

Microsoft патентира читач за отпечатоци вграден во самиот дисплеј

Досега имаше неколку непотврдени најави дека iPhone 8 наредната година би можел да има читач за отпечатоци на прстите во самиот дисплеј, но Microsoft...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com