Таг: патки

ВИДЕО: Животната приказна на подмладеното семејство патки во матниот Вардар

Неверојатно беше уживањето што  ни го приредија младенчињата на едно семејство диви патки кои веќе неколку години се жители на Вардар по неговото течение...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com