Таг: паѓа

,,Скопје 2014“ се распаѓа, се одлепува ,,тоа што личи на мермер“...

Поголем дел од фасадите на зградите од проектот ,,Скопје 2014“, се направени од малтер што личи на мермер, како што може да се слушне...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com