Таг: пепелиште

По несоодветните услови во Пепелиште карантинот ќе се спроведува во Заводот...

По завршените епидемиолошки прегледи согласно медицинскиот протокол, лицата кои привремено беа сместени во ЦО Пепелиште, денес ќе бидат преместени во Заводот...

Мистериозна смрт во неготинското село Пепелиште

Смрт под чудни околности , ова е констатирано  вчера во село Пепелиште кај Неготино, откако во својот дом е пронајден мртов жител на селото...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com