Таг: пепита таневска

Д-р Пепита Таневска: Во Словенија навистина немаше полициски час, но овде...

Д-р Пепита Таневска, гинеколог, од 2003 година живее и работи во Словенија. Таа смета дека епидемиолошката состојба во Македонија во моментот не...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com