Таг: песок

Црпат песок од Брегалница, па половина го истураат на патот Истибања-Виница

Граѓани реагираат на социјалните мрежи за нелегално црпење песок од реката Брегалница, како што пишуваат, со нерегистрирани камиони за таа дејност.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com