Таг: печурка

Џиновски печурки во Порече

Зоре Силјановски од село Косово во Порече, пронајде огромни печурки тешки и над 15 килограми. Не само што вргањот добро роди во Порече, туку еден...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com